Meniu
Your Cart

Blog RSS Feed

02 Dec Decor Interior 101 - 7 ponturi pentru a-ti infrumuseta orice incapere
0 291
O incapere superba are ceva aparte - ia ca exemplu aceasta incapere decorata de designerul Ashley Whittaker si observa cum te invita in ea si te face sa nu iti mai doresti sa pleci.Bineinteles - lumea e mare, frumoasa si merita explorata din plin. Da..
02 Dec Cum sa combini stiluri diferite de decor (fara sa faci vreo nebunie!)
0 306
Tu esti unica. Ai personalitate, experiente si idei proprii. Daca decorul tau este o reflexie a ta, atunci bineinteles, vei vrea ca si acesta sa aiba o personalitate la fel de unica precum a ta.Stiluri diferite de decor ofera caracter unei incaperi. ..
02 Dec Colectia Carpe Diem - Mobilier pentru Dormitorul Tau
0 152
Cu toate ca living-ul este cel care fura cel mai des atentia, dormitorul este de fapt cea mai importanta incapere din casa, pentru cei mai multi dintre noi. Daca esti genul de persoana care isi petrece cea mai mare parte a zilei in dormitor, atunci v..
02 Dec 7 idei de decor in alb care iti vor coplesi oaspetii
0 171
Joc de memorie... Care a fost ultima data cand ai vizitat o incapere complet in alb? Daca iti amintesti experienta, sigur iti amintesti cum te-ai simtit in acel moment. A fost confortabil, sau ai avut anumite retineri?Albul este genul de culoare de c..
21 Nov IDEI DE AMENAJARE PENTRU O BUCATARIE MICA – SETTIMO
0 276
Amenajarea bucatariei este foarte importanta pentru orice apartament sau casa. Bucataria reprezinta pentru orice locuinta inima ei, devenind locul in care gatim, servim si luam masa alaturi de familia noastra. Asadar, amenajarea bucatariei este foart..
21 Nov IDEI DE AMENAJARE PENTRU O BAIE MICA
0 189
Baia este cel mai intim loc din casa noastra, un spatiu relaxant si privat in care ne pregatim pentru o noua zi de munca dimineata si pentru somn seara.Cand te-ai hotarat sa-ti amenajezi un spatiu mic, precum baia, te simti limitat de spatiul pe care..
21 Nov IDEI DE AMENAJARE CU MOZAIC
0 48
Ce este mozaicul?Mozaicul este o lucrare tehnica decorativa ce consta in asamblarea artistica a unor bucati mici de marmura, de ceramica, de sticla, de smalt etc. de diferite culori, lipite intre ele cu mortar sau cu mastic. Istoria mozaicului In Mes..
21 Nov TOT CE TREBUIE SA STII CA SA ALEGI TAPETUL POTRIVIT
0 31
Pe langa preferintele personale estetice, alegerea tapetului trebuie sa respecte cateva reguli esentiale date de caracteristicile spatiului in care este amplasat: destinatia sa, inaltimea peretilor, restul decorului (perdele, draperii, stilul si culo..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)