Aplice stil industrial


Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Aplica alba Detroit

Aplica alba Detroit

592 Lei

Fără TVA: 592 Lei

Fiind realizata din metal de culoare alba, aplica Detroit este o aplica simpla, care nu are niciun detaliu inutil, infatisarea sa industriala si functionabilitatea sa fiind completate de finisajul perfect.Materiale: metalCulori: albDimensiuni:Diametru: 16 cmInaltime maxima: 48 cmLungime maxima: 60 cm..

Aplica crom New York

Aplica crom New York

605 Lei

Fără TVA: 605 Lei

Avand o infatisare rece, de parca ar fi scoasa din epoca industriala vintage, aplica New York este realizata din metal de culoarea cromului, avand forma unei custi in jurul sursei de lumina.Becul decorativ este inclus in pret.Materiale: metalCulori: cromDimensiuni:Inaltime: 48 cmLatime: 14 cm..

Aplica Detroit

Aplica Detroit

592 Lei

Fără TVA: 592 Lei

Fiind realizata din metal de culoare neagra, aplica Detroit este o aplica simpla, care nu are niciun detaliu inutil, infatisarea sa industriala si functionabilitatea sa fiind completate de finisajul perfect.Materiale: metalCulori: negruDimensiuni:Diametru: 16 cmInaltime maxima: 48 cmLungime maxima: 60 cm..

Aplica New York

Aplica New York

500 Lei

Fără TVA: 500 Lei

Avand o infatisare rece, de parca ar fi scoasa din epoca industriala vintage, aplica New York este realizata din metal de culoare neagra, avand forma unei custi in jurul sursei de lumina.Becul decorativ este inclus in pret.Materiale: metalCulori: negruDimensiuni:Inaltime: 48 cmLatime: 14 cm..

Aplica scurta Detroit

Aplica scurta Detroit

377 Lei

Fără TVA: 377 Lei

Fiind realizata din metal de culoare neagra, aplica Detroit este o aplica simpla, care nu are niciun detaliu inutil, infatisarea sa industriala si modesta fiind completata de finisajul perfect.Materiale: metalCulori: negruDimensiuni:Diametru: 13.5 cmLungime: 24.5 cm..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)