Cu toate ca living-ul este cel care fura cel mai des atentia, dormitorul este de fapt cea mai importanta incapere din casa, pentru cei mai multi dintre noi. Daca esti genul de persoana care isi petrece cea mai mare parte a zilei in dormitor, atunci vei vrea un decor care sa te reprezinte si care sa se distinga de restul incaperilor.


Dormitorul trebuie sa inspire liniste, calm si relaxare.


In urmatoarele randuri, vorbim despre de ce colectia Carpe Diem de la Settimo este una din alegerile noastre preferate.


Colectia Carpe Diem - Ce ne atrage la ea?

Noi la Settimo, incercam sa oferim clientilor mobilier al carui stil si calitate stim ca dainuie in timp. Si, daca putem apela si la ce stim ca se poarta an de an, si mai bine! 


Culoarea

Iar anul acesta, una din culorile care ne-a furat privirile este verdele salvie. O nuanta fina, aceasta aduce prospetime si calm in incapere, fiind in special recomandata pentru dormitor.


Verde Salvie - Una din colorile anului 2018


Colectia noastra Carpe Diem pentru dormitor intelege ca un astfel de spatiu nu necesita o combinatie de culori intense. Astfel, adauga un plus de stil, fiind vie si colorata, dar deloc obositoare. 


Un design care fura privirile

Colectia este realizata in intregime din lemn masiv si are un impact vizual puternic chiar si fara decoratiuni sau culoare. Aceasta include:


Pat tapitat

Dulap cu sertare

Oglinda

Noptiera


Patul are tablie care poate fi tapitata cu piele naturala, piele ecologica sau material textil. Este mare, extrem de confortabil si are un aspect clasic, ce ofera caracter intregii incaperi.


Patul are urmatoarele dimensiuni:

Lungime: 182 cm

Adancime: 210 cm

Inaltime: 142 cm


Toate celalalte piese de mobilier sunt realizate cu aceeasi atentie la detalii si in acelasi stil precum patul. Dulapul cu sertare este realizat in stil clasic, cu o forma usor bombata in fata si cu manere metalice. Acesta are 4 sertare, care pot fi folosite pentru a pastra accesorii si imbracaminte precum lenjeria intima.


Oglinda completeaza look-ul dulapului, avand de asemenea, un design clasic, cu margini curbate si cu accente metalice.


Dimensiunile dulapului sunt:

Lungime: 130 cm

Adancime: 55,5 cm

Inaltime: 94 cm


Noptiera este in acelasi ton cu dulapul. Designul ramane fidel colectie, iar forma este usor bombata. Este aproape ca o versiune in miniatura a dulapului. Este extrem de eleganta si poate fi decorata cu un suport pentru bijuterii sau o lampa argintie.  


Dimensiunile pentru noptiera sunt:

Lungime: 67 cm

Adancime: 39 cm

Inaltime: 69 cm


Esti interesat de colectia noastra? Aceasta poate fi personalizata conform cerintelor tale, incepand de la dimensiune, la materiale si culoare.


Ia legatura cu noi pentru mai multe detalii!