Settimo

7 idei de decor in alb care iti vor coplesi oaspetii

Joc de memorie... Care a fost ultima data cand ai vizitat o incapere complet in alb? Daca iti amintesti experienta, sigur iti amintesti cum te-ai simtit in acel moment. A fost confortabil, sau ai avut anumite retineri?
Read more

Colectia Carpe Diem - Mobilier pentru Dormitorul Tau

Cu toate ca living-ul este cel care fura cel mai des atentia, dormitorul este de fapt cea mai importanta incapere din casa, pentru cei mai multi dintre noi. Daca esti genul de persoana care isi petrece cea mai mare parte a zilei in dormitor, atunci vei vrea un decor care sa te reprezinte si care sa se distinga de restul incaperilor.
Read more

Cum sa combini stiluri diferite de decor (fara sa faci vreo nebunie!)

Tu esti unica. Ai personalitate, experiente si idei proprii. Daca decorul tau este o reflexie a ta, atunci bineinteles, vei vrea ca si acesta sa aiba o personalitate la fel de unica precum a ta.
Read more

Decor Interior 101 - 7 ponturi pentru a-ti infrumuseta orice incapere

O incapere superba are ceva aparte - ia ca exemplu aceasta incapere decorata de designerul Ashley Whittaker si observa cum te invita in ea si te face sa nu iti mai doresti sa pleci.
Read more

Etapele unei amenajari de succes

Ideea amenajarii locuintei sau a oricarui spatiu interior, primita cu mult entuziasm si privita adesea ca o activitate relativ simpla, presupune de fapt in realizarea ei o serie de pasi practici si indispensabili daca iti doresti ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor.

Read more

Idei de Amenajare cu Mozaic

Mozaicul este o lucrare tehnica decorativa ce consta in asamblarea artistica a unor bucati mici de marmura, de ceramica, de sticla, de smalt etc. de diferite culori, lipite intre ele cu mortar sau cu mastic. 

Read more

Idei de Amenajare pentru o Baie Mica

Baia este cel mai intim loc din casa noastra, un spatiu relaxant si privat in care ne pregatim pentru o noua zi de munca dimineata si pentru somn seara.

Read more

Idei de Amenajare pentru o Bucatarie Mica – Settimo

Amenajarea bucatariei este foarte importanta pentru orice apartament sau casa. Bucataria reprezinta pentru orice locuinta inima ei, devenind locul in care gatim, servim si luam masa alaturi de familia noastra. Asadar, amenajarea bucatariei este foarte importanta prin prisma activitatilor si a orelor pe care le dedicam familiei.

Read more

Tot ce trebuie sa stii ca sa alegi tapetul potrivit

Pe langa preferintele personale estetice, alegerea tapetului trebuie sa respecte cateva reguli esentiale date de caracteristicile spatiului in care este amplasat: destinatia sa, inaltimea peretilor, restul decorului (perdele, draperii, stilul si culoarea mobilierului, culori de tencuiala, covoare etc).

Read more
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)